Contabilitate – Conta.ro

sigla
Prezentare Servicii oferite Clientii nostri Contact
 
 

Cristian Cadia

Timisoara
Calea Martirilor, Nr. 89, etaj 1
0040726708607
cristi.cadia@cdexecutive.ro

Servicii oferite

Servicii oferite


Servicii de contabilitate

Aceste servicii se adresează atât firmelor mici si mijlocii cât și micro-întreprinderilor. Serviciile
de contabilitate vin în întâmpinarea oamenilor de afaceri și managerilor, asigurând soluții rapide, sigure și performante în domeniul managementului financiar-contabil al întreprinderilor.

Managementul salariilor

Serviciile de management al salariilor oferă o nouă dimensiune serviciilor clasice de salarizare. Serviciile de management al salariilor oferă soluții performante de administrare a personalului, gestionarea relației cu instituțiile statului precum și soluții avansate de management al plaților către angajații societății dumneavoastră. Acest serviciu include REVISAL.


Servicii de consultanță financiară

Serviciile de consultanță financiară vă oferă asistența și expertiză în situațiile în care trebuie să luați decizii referitoare la managementul financiar al societății dumneavoastră. De asemenea, aceste servicii vă oferă sprijinul de care aveți nevoie în demersul dumneavoastră de dezvoltare continuă a afacerii dvs.
Serviciile de consultanță financiară au ca obiectiv creșterea performanței managementului financiar-contabil al companiei dumneavoastră și se adresează nevoilor dumneavoastră specifice în acest sens.
O firma nou infiintata are intotdeauna nevoie de o stategie pe termen scurt, oferim expertiza noastra pentru a putea bugeta corect veniturile si cheltuielile astfel incat sa se poata realiza acumularea de capital necesara pentru dezvoltarea afacerii.